İlçe Milli Eğitim Müdüründen Okulumuza Ziyaret…

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU 26.04.2024 Cuma günü saat 11:00’de okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz konferans salonunda 10/A-C ve  12/A-C sınıfı öğrencileriyle bir araya gelerek söyleşide bulundu. Söyleşide; hayat tecrübesi, çalışma azmi, kararlılık ve başarmanın örneklemelerinin ardından öğrencilere yol gösterici nasihatlerde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ayrıca kitap okumanın önemini vurgulayarak önemli yazarların eserlerinden tavsiyelerde bulundu. “Sosyal hayat dili ile kitapların dili” arasındaki farkı ortaya koydu. Yazarların günlük konuşmalarında çevrelerinden ya da sosyal statülerden etkilenerek farklı söylemlerde bulunabileceklerini belirtti. Kitap okumanın önemini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz yazarların eserlerinin okunmasıyla hem bilgi edinildiğini hem de yazarın kitabındaki ifadelerinin topluma çizdiği yolu ve hedefi kolay anlayabileceğimizi söyledi.

Müdürümüz Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU 10. Sınıf öğrencilerine; sınavlara hazırlığa ertelemeden hemen başlamalarını, 12. Sınıf öğrencilerine de yılmadan, yeisse düşmeden çalışmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi. ÖSYM Sınavlarda başarılı olan öğrencilerin planlı ve çok çalıştıklarını vurguladı.

Öğrencilerimizin, idareci ve eğitim kadrosu çok iyi, fiziki koşulları mükemmele yakın olan Safranbolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim ve öğretime devam etmelerinin büyük bir imkan olduğunu vurguladı. Okulumuz idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Söyleşinin son bölümünde öğrencilerin isteklerini dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sınava girecek öğrencilere BAŞARI dileklerinde bulunarak programı sonlandırdı. Program bitiminde iki öğrencimiz tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU’na okulumuz adına çiçek takdiminde bulunuldu.

Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle söyleşi yapan, moral ve motivasyon desteğinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU’na Safranbolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi adına şükranlarımızı sunuyoruz.

30-04-202430-04-202430-04-202430-04-202430-04-202430-04-202430-04-202430-04-202430-04-2024

Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 14:30 - Görüntülenme: 215