“Minik Kalplere Küçük Dokunuşlar” Sosyal Sorumluluk Projesi.

Minik Kalplere Küçük Dokunuşlar” Sosyal Sorumluluk Projesi.

MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğine göre ilçemizdeki diğer paydaş okulların katılımlarıyla uygulamaya koyduğumuz  Minik Kalplere Küçük Dokunuşlar” isimli Sosyal Sorumluluk Projesinde;

“Öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmek, öğrencilere yeni ilgi alanları ve beceriler kazandırmak, öğrencilerin yeteneklerini sergilemesine imkân vermek, millî, manevi ve kültürel değerleri yaşatmak, yaygınlaştırmak ve bu değerlerin yeni nesillere aktarımını sağlamak, öğrencilerde gönüllülük bilincini özendirmek” hedeflenmektedir.

Bu amaçla okulumuz koordinesinde ve paydaş okullarımızdan gönüllü öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımlarıyla toplanacak oyuncak ve kırtasiye malzemelerini Safranbolu merkez ve köy okullarında eğitim ve öğretim gören, maddi imkân eksikliği olan, kırtasiye malzemesi ve oyuncak edinmede güçlük yaşayan öğrencilere usulüne uygun olarak dağıtılmasını/ulaştırılmasını sağlamak maksadıyla başlattığımız kampanyamıza paydaş okullar olarak; Safranbolu Ünsal Tülbentçi İlkokulu/Ortaokulu, Mustafa Antepoğlu İlkokulu ve Safranbolu Atatürk Anadolu Lisesi paydaş olarak katılmışlardır. Hediyelerin toplanmasında Safranbolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına Rehber Öğretmen Betül ÖZDEMİR, Safranbolu Ünsal Tülbentçi İlkokulu/Ortaokulu Adına Rehber Öğretmenleri Sema TURAN ve Yasemin TAŞCI, Atatürk Anadolu Lisesi adına Rehber Öğretmen Fatih DORUK ve Mustafa Antepoğlu İlkokulu idarecileri koordinesinde toplanan oyuncak ve kırtasiye malzemelerini tasniflenerek, hediye paketleri haline getirilerek Safranbolu Kirkille İlkokulu, Yenice Güney Köyü Sosyal Yaşam Merkezindeki Anasınıfı ve Hasan Gemici Uygulama Okulu’ndaki öğrencilere dağıtıldı.

Katkılarından dolayı Paydaş Okul Müdürlerine, Okul Rehber Öğretmenlerine, diğer Öğretmenler ve Öğrencilere teşekkür ederiz. Ayrıca projenin başlangıcından uygulanması aşamasına kadar bizlere desteklerini eksik etmeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ Bey’e şükranlarımızı sunuyoruz.

05-01-202305-01-202305-01-202305-01-202302-02-202302-02-202302-02-202302-02-202302-02-202302-02-202302-02-202302-02-2023

Yayın: 05.01.2023 - Güncelleme: 09.10.2023 17:11 - Görüntülenme: 263