Mrt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı II.Dönem I.Ortak Sınav Programı Yayınlanmıştır. 9. Sınıflar Matematik ve Türk Dili ve Edebiyatı Dersleri MEB Ortak sınavı şeklinde, 10.Sınıflar Matematik Dersi Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ortak sınav yapılacaktır.

Öğrencilerimize başarılar, Öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Şbt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı II.Dönem  (26.02.2024 tarihinden itibaren)  Haftalık Ders Programında küçük değişiklikler olmuştur. Yeni programları sizlerle paylaşıyoruz.

Başarılar dileriz.      Okul İdaresi

Ock

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları SINAV PROGRAMI Yayınlanmıştır.

Öğrencilerimize başarılar, Öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Ara

I.Dönem II.Ortak Sınav Programı yayınlanmıştır. Sınav takvimi MEB Sınav Takvimine uygun olarak hazırlanmıştır.

27.12.2023 Çarşamba günü 9. Sınıflar Türk Dili ve Edebiyatı Dersi ile Matematik Dersi ortak sınavları bakanlık emir ve verilerine göre uygulanacaktır.

BAŞARILAR DİLERİZ...

Ara

Safranbolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı I. Dönem  “ Veli Toplantısı” 10.12.2023 Pazar günü saat 11.00’de okulumuzda yapılacaktır.

Toplantıya katılımınızı rica eder, saygılar sunarım  İsmail AYDIN / Okul Müdürü

Kas

Haftalık Ders Programında düzenleme yapılmıştır. Öğrencilerimize duyurulur.

Kas

Haftalık Ders Programında düzenleme yapılmıştır. Öğretmen ve Öğrencilerimize duyurulur.

Ekm

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 18.10.2023 tarih ve 87472708 sayılı yazıları gereği güncellenen sınav programı yayınlanmıştır.

Öğretmenlerimize kolaylıklar, öğrencilerimize başarılar dileriz.